Film van de maand – The Vow

Je krijgt een ongeluk en weet niet meer dat je getrouwd bent. Je weet helemaal niks meer van de laatste vier jaar. Je weet niet waar je woont, wat je eet en dat je kledingstijl verandert is in die vier jaren. Wat zou jij doen in zo’n situatie? of hoe ga je daar mee om als familie en vrienden?

De film The Vow vertelt het verhaal van Leo & Paige. Een gelukkig, pasgetrouwd stel. Dan  veranderen hun levens door een auto ongeluk. Paige raakt in een coma. Wanneer ze bijkomt met geheugenverlies, weet ze niet meer wie Leo is en krijgt ze een verwarrende relatie met haar ouders en ex-verloofde. Ondanks deze gebeurtenissen zet Leo alles op alles om haar hart weer te veroveren en hun huwelijk te redden.

Leo wordt gespeeld door Channing Tatum en Paige door Rachel McAdams.Tatum is onder meer bekend van Step Up, Dear John en de film 21 Jump Street die nu in de bioscoop draait.

The Vow is een romantische film die op een waargebeurd verhaal gebaseerd is. De film draait niet meer in de bioscoop, maar zal binnenkort op dvd verschijnen.

Advertenties

Een gedachte over “Film van de maand – The Vow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s